tiistai 19. maaliskuuta 2013

Uusia ihmetyksiä

Ilmeisesti tuo parin viikon tauko Bediolista laski mun toleranssia sen verran, että nyt kun oon sitä taas vajaan viikon käyttänyt täydellä annoksella, niin sen vaikutus on yhtäkkiä noussut potenssiin kymmenen. Mulla ei ole fatiikkia tällä hetkellä oikeastaan ollenkaan, yöunet on jo pitkään olleet sen 7-8 tuntia, vaikka se ei oo koskaan ennen riittänyt.

Tää pahis on sikäli helpottanut, että toi oikea jalka tuntuu oudolta enää osan päivää, lähinnä jos oon istunut risti-istunnassa sohvalla liian pitkään. Ja jos oon kävellyt paljon päivän aikana, niin iltaa kohden sisäreidet (varsinkin vasen, outoa kyllä) meinaavat krampata. Keskivartalon lihakset kans meinaavat väsyä, jos istun liian pitkään tietokoneella.

Mitä niihin vessajuttuihin tulee, niin kuidun lisääminen ja maitohappobakteerit on helpottaneet ulostusongelmia tosi paljon. Mulla kun jäi sen vatsataudin jälkeen suolisto jotenkin ärtyneeseen tilaan, aina tuli vatsakipuja kun söin mitä tahansa pannulla paistettua ruokaa. Pari viikkoa välttelin siis pannun käyttöä ja söin maitohappobakteereja ennen jokaista ateriaa, niin nyt on tilanne paljon parempi.

Kaupoista muuten löytyy nykyisin sellaisia Alwaysin suojia, jotka on samanlaisissa pakkauksissa kuin pikkuhousunsuojat, mutta ovat siis tarkoitettu virtsankarkailuun. Tunnistaa siitä, että paketissa lukee "for sensitive bladder" tai jotain sinnepäin. Jotenkin huomaa että Tena-merkkiin liittyy tosi negatiivisia mielleyhtymiä, sitä ei vaan kehtais ostaa. Ei näin nuorena, kun sairaus ei näy päällepäin ollenkaan. Mä haluan kaupassa käydessäni näyttää päällepäin ihan tavalliselta nuorelta naiselta, jonka ostoksista ei voi päätellä mitään noloja pissaongelmia.
Lähinnä nyt kirjoitan tästä, koska viimeksi mun piti ostaa Tenaa. Ei ollut hyllyssä sitä tehokkaampaa Alwaysin suojaa. On meinaan tää virtsankarkailu pahentunut jonkun verran. Mä tiedän kyllä miten lantionpohjan lihaksia jumpataan, mutta ei niitä vain aina muista tehdä. Pitäis varmaan hankkia geishakuulat, niin jos ton ongelman sais hallintaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti