torstai 1. marraskuuta 2012

Asian ytimessä

Nyt kun on sen verran tullut selväksi, että mun kaamea fatiikki, keskittymisongelmat jne. on olleet ehkä enemmän elintapojen kuin mäsän syytä, niin ehkä mä voisin nyt kerrata että mitä tässä nyt sitten mäsän oireiksi selkeästi jää.

Toinen juttu minkä mä haluan jakaa, on mun ajatukset yleensäkin tästä mun sairaslomasta ja tästä mun muutoksesta ja kasvusta mitä oon käynyt läpi.

Eli niistä oireista. Mulla on ollut nyt hetken aikaa ihme kiristystä kasvoja ympäröivissä lihaksissa. Erityisesti oikealla puolella. Oikean silmän yläluomessa on ollut jo monta viikkoa elohiiri. Harvinaisen sitkeä rotta, kun ei ole millään lääkkeellä lopettanut viuhumistaan. Samoin oon jo monta viikkoa ravannut vessassa 1-2 tunnin välein. Mulla siis rakko viestittää virheellisesti olevansa täysi, vaikka ei olis lähellekään. Tänään sitten hoksasin, että oon jotenkin tiedostamattani vähentänyt aika paljon veden juontia ja sen huomaa aika hyvin labrassa, kun ei saa verinäytettä enää otettua kunnolla. Löysin netistä jonkun kanadalaisen opastiedoston ms-tautia sairastavien virtsaongelmista. Siellä suositeltiin ihan aluksi veden määrän lisäystä, mutta jos ei auta niin sitten on haettava lääkkeitä. Yleensä tää tilanne ei oo näin paha, mut mä luulen että mulla saattaa olla jotain pientä shuubinpoikasta menossa. Saa nähdä. Mulla oli tänään magneettikuvaus, eli eiköhän se siellä näy sitten.

No emmä ny jaksa kirjottaa enempää. Käyn syömässä ja tuun sit jatkamaan. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti