sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Toinen viikko

Tässä ois nyt kohta kaks viikkoa pistelyä takana. Tänään nousi annos 0,75ml:n. Alkuun tuosta lääkkeestä tuli aivan älytön väsymys, nyt ku oon ollut muutaman päivän saikulla, on alkanut helpottaa. Alkuun mä kans hikoilin älyttömästi (samalla kun oli alilämpöä), mutta sekin helpotti. Kunnes taas nyt kun annos nousi, niin hikoilu palasi. Lämpö tosin on ollut nyt normaali.

Että eikai tässä ihmeempiä. Pistäminen ei juuri satu, paitsi tuonne pakaraan. Se lääkkeen ruuttaus taas sattuu joka kerta aika hemmetisti. Jälkiä ei oo pahemmin ihoon jäänyt, mut ehkä sitte täydellä annoksella. Ei kyllä yhtään innosta nostaa annosta tästä vielä.. Ei ne sivuoireet enää, vaan se itte pistäminen, tympii ku se sattuu joka kerta. Ja sitä liuosta on niin paljon tossa ruiskussa.. Ei se mitään ollu ku pisti vaan sen 0,25ml, mut toi 1ml on jo aika paljon, ja se kirvelee. :/ Jossain vaiheessa senki pitäis loppua, että ei kirvele enää ja voi pistää ihan tosta vaan ilman mitään ihmeitä. Ois kiva jos se aika tulis nopeesti. Alussa toi pistäminen oli ihan kivaa sillai, se oli jännää, eikä se niin kauheeta ollu ku oli niin pieni annos, mut nyt ei haluais yhtään pistää.. Mut kai se on vaan jaksettava painaa eteenpäin. :/

Ps. Ei mulla masennusoireita ole, jos tuosta tekstistä saa sen kuvan, enemmänkin ne matalammat mielialat joista kirjotin, on menneet pois ja on parempi olla. :) Siitä mä en just nyt osaa sanoa, onko tuo lääke vaikuttanut mun oloon muuten. Nykysin tuntuu enemmänkin, että oireita on kyllä päivittäin, tiettyjä oireita koko ajan, mutta ei niitä ajattele enää. Eikä niihin sillai kiinnitä huomiota. Mut ehkä olo on selkeämpi, johtui se sitten lääkkeestä tai levosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti