maanantai 11. heinäkuuta 2011

Tarkemmin ajatellen

Tuota edellistä tekstiäni lukiessa tuli mieleen muutamia korjauksia/lisäyksiä/tarkennuksia.


Eli vaikka väitin että jälkiä ei ole pistoista jäänyt, niin tarkemman tarkastelun jälkeen mulla on vasemmalla puolella kehoa vatsassa, reidessä ja käsivarressa sellaiset hauskat euron kolikon kokoiset punaiset ympyrät. Oikeaan pakaraan pistettiin se ensimmäinen annoksen nosto, eli 0,5ml, mutta siitä ei jälkeä jäänyt (vaikka sattuikin niin maan penteleesti). Seuraavat ton kokoset annokset meni tosiaan vasemmalle vatsaan ja reiteen, ja niistä jäi jäljet. Eli mä alan olla jo sen näkönen, että pistelty on. :D

Tuosta lämmön vaihtelusta mun piti kans valittaa. Kun sitä ei koskaan voi tietää, jos tulee kurja olla ja huimaa, että onko alilämpöä, pientä kuumetta vai onko lämpö jopa ihan normaali. Ja on tosi vaikeeta näin helteillä, jos mittari näyttää kainalosta 35,5 astetta, niin ei oikein viiti ottaa kylmiä suihkuja. Ne kun tähän asti on aina toimineet hyvin ja virkistäneet, on pystynyt päivälläkin vaikka mitä tekemään kotona kun on viilentänyt itseään. Nykysin pitää enemmänkin mennä peiton alle, että olo paranee.

Meillä on muuttohommat meneillään, saatiin asunto vähän paremmalta paikalta. Palkattiin ihan muuttofirma, ja muuttomiehet sieltä kantamaan. Ja ne tulevat sillä ennakko-odotuksella, että mä en pysty osallistumaan kantamiseen ollenkaan. Vaikka kyllähän mä johonki pystyn, kantamaan kevyitä juttuja ja sen sellasta, mut kyllä niitä lepotaukoja on pidettävä. Välillä tuntuu että ois kannattanut palkata pakkausapuakin, mutta en tiedä, kai meille kummallekin on tavarat niin henkilökohtasia ettei haluais antaa tuntemattomien ihmisten pakata niitä. Muutenki ku pitää karsia tavaroitten määrää tässä samalla.

2 kommenttia:

 1. Tervehdys!
  Tuolta parliksen kautta tänne päädyin. Ollaan aika samassa tilanteessa. Eli mäkin sain dg toukokuun lopussa. Mulla alkaa Copaxonen pistäminen ens viikolla.

  Mulla on myös blogi, tosin se pyörii kokonaisvaltaisesti mun elämän ympyröissä. Tervetuloa pyörähtämään.

  Huomasin myös sun kiinnostuksen super foodeihin. Niitäkin mä jonkin verran pohdin blogissani.

  Terveisin: Näpertelijä

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Ja kiva kun löysit blogini. :) Yritin jo aiemmin vastata tähän, mutta silloin ei jostain syystä onnistunut. Nyt toimii taas. :) Tulen vastavierailulle!

  VastaaPoista