maanantai 13. kesäkuuta 2011

Uudestaan

Tänään kävin taas lenkillä, tosin tällä kertaa kokonaan ilman kävelysauvoja. Tää lenkki kesti aikalailla tasan tunnin, pituus oli 5km ja sen aikana juoksin yhteensä noin 2km. Eli siis kaksi 1km pätkää, joiden välissä oli 1km kävelyä.
Ensimmäisen puolen kilometrin jälkeen toinen polvi alkoi kipeytyä hieman. Kun jälkimmäinen juoksupätkä alkoi, hävisi tuntoa sen verran paljon jaloista että enää ei tiennyt oliko polvet kipeät vai ei. Mutta tunto kuitenkin palautui viimeisen puolen kilometrin ajaksi. Lopussa tuntui että alkoi jo väsymään, ja yhtä lyhyttä ylämäkeä en jaksanut juosta ylös, vaan piti hidastaa kävelyyn hetkeksi.

Ennenkuin alan tekemään johtopäätöksiä siitä että kunto on laskenut, mäsän takia lähinnä, niin yritän pitää mielessä sen, että siitä on melko pitkä aika kun viimeksi olen juoksua treenannut. Eli ei se ole ihmekään jos ei jaksa samaa tahtia kuin ennen.

Ja se mun piti vielä sanoa, että mulla ei tosiaan ole tällä hetkellä mitään lääkitystä käytössä. Ei siis lääkärin määräämää, eikä ns. "luonnonlääkitystä". Mä kyllä uskon vahvasti kannabiksen positiivisiin vaikutuksiin MS-taudin hoidossa ja toivon saavani joskus Bedrocan-reseptin, mutta mitä tahansa tuloksia mä tällä hetkellä saan kunnon parantumisessa, niin ne oon saavuttanut ihan omillani. Enkä mä sano tätä sillä tarkoituksella, että haluisin jotenkin vakuutella ihmisiä siitä että en käytä mitään, vaan ihan puhtaasti taustatietona kun miettii mikä kaikki vaikuttaa vointiin ja sairauden etenemiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti