sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Töihinpaluu

Eilen siis oli sairasloman jälkeen eka päivä töissä. Ärsytti kyllä aika hitosti palata töihin suoraan aamuvuoroon, varsinkin kun saikku loppui keskiviikkona ja to-pe oli ihan vain vapaapäiviä, ja se ois tarkotus ja tavote, että vapaapäiviltä vois tulla sit iltavuoroon. Se jotennii parantaa työhyvinvointia ja jaksamista.

Olin mä nukkunut ihan hyvin, tai siis varmaan "vain" jonkun 5-6 tuntia, mutta on se kuitenki enemmän ku 3-4 tuntia. (pitää ajatella aina positiivisesti :D) Jotenki tuntu, että mä olin eilen maailmankaikkeuden huonoin työntekijä.. Kyllä mä sain asukkaani kuivitettua ja syötettyä. Pari suht tärkeetä juttua unohtu, tai tavallaan mä alkuun lykkäsin niitä ku ei heti jaksanut, aattelin että mä hoidan ton jutun "kohta" ja sitte muistin työpäivän päätteeks että ainiin joo. Toisaalta yhden toisen jutun mä muistin yllättävän hyvin, koska ennen saikkua mä tajusin joka ikisen työpäivän jälkeen että en sitä muistanut taaskaan tehdä. Eikä mikään näistä oo mikään maailmoja kaatava juttu, vakavampaa siis olis jos joku asukas jäis hoitamatta kokonaan, joku ei vaikka sais ruokaa ollenkaan tms.

Mun kädet ja jalat kuumottaa. Jalat kuumotti alkuviikosta enemmän, nyt se on vähän vähentynyt ja käsissä on lisääntynyt. Eilen mun tyttöystävä ihan kommentoi asiaa, että onpa mun käsivarret kuumat. Tosin myöhemmin ne ei taas hänen mielestä olleet kuumat, vaikka ne tuntuivat yhtä kuumilta. Ja siis kädet väsyvät tosi nopeasti. Mulla on ehkä vuoden verran tullut tavaksi, että kun oon pessyt hiukset, niin mä laitan ne ranskalaiselle letille kun ne on vielä märät, niin että kun ne on kuivat, niin on sitte kiharoita. Tai ainakin tuuheammat. Mutta nykysin alkaa olla jo siinä rajalla, että jaksaako letittää, kun kädet väsyy niin nopeasti. (meinasin muuten kirjottaa äsken, että hiukset väsyy niin nopeasti) Nytkin ne tuntuu tosi oudoilta, tai siis erilaisilta ku ennen, just väsyneemmiltä. Siltä että oisin just tehnyt niillä kunnon punttisalitreenin. (pitäisköhän muuten oikeastikin ottaa asiakseen alkaa treenaamaan taas painoilla..?) Muutenkin mulla on vähän sitä liikkeessä esiintyvää tärinää, sormet varsinkin vapisee vähän, ei nyt sillai että sitä näkis jos ei varta vasten ala tarkkailemaan, mutta sen tuntee kyllä. Välillä pitää tosi tosi hitaasti tehdä jutut mitä on tekemässä, koska muuten saattaa tavarat tipahdella käsistä ja siinä sivussa huitoa muitakin tavaroita kumoon. Vähän sama juttu on kävellessä tai liikkuessa yleensäkin, jos ei ole ihan kunnon avara tila.

Viikko sitten mä lähdin käymään kaupungilla illasta, en nyt muista kirjotinko tästä jo. Tyttöystävä oli vanhemmillaan käymässä muutaman päivän. Mä tajusin bussissa matkalla Helsinkiin, että mulla ei oo avainnauhaa kaulassa ollenkaan. Eikä sitä ollut missään. Oli siis jäänyt keittiön pöydälle. Piti muutaman mutkan kautta soitella huoltomiehelle, ja loppujen lopuksi pääsin sisälle ja jouduin maksamaan siitä 50 euroa. No, eilen oltiin kaupassa, jälleen Hgin keskustassa. Mä kävin viemässä kärryn, ja kun oltiin lähdössä niin tajusin alkaa miettimään, että missäköhän mun käsilaukku on. En ollut sitten muistanut sitä ottaa kärrystä pois. Eikä sitä kärryä enää siellä ollut, sen verran paljon asiakkaita että joku oli sen ehtinyt ottaa jo käyttöön. Loppujen lopuksi se laukku löytyi sitten kassan takaa, joku ihana ihminen oli ollut rehellinen ja palauttanut sen. Ja kaikki oli tallessa. Tosi paljon säikähdin taas, että mitä tämän huonomuistisuuden kanssa vielä käy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti